Deze zomer strak in je zwemboek of bikini?? Start dan met healthy shakes en maak gebruik van onze seizoenskorting!!!

We doen niet mee met aanbiedingen en kortingen! Wij hebben ieder seizoen een mooie actie van een merk waar we fan van zijn en daarom zetten we dan één bepaald product in de aandacht.  Daarom geven we een mooie korting op de Vitamix A2500i. https://martijnvanroon.nl/product/vitamix-3500i-ascent-blender-lcd-display-rvs/

Omdat we zelf fan zijn van Vitamix kunnen we deze nu aanbieden voor €499, exclusief BTW en verzendkosten!! De actie loopt t/m 31 augustus 2020.

Vitamix staat voor betrouwbaarheid, authenticiteit, gezond, duurzaam, inspirerend en onvergelijkbare veelzijdig. Vitamix is al sinds 1921 op de markt en kan zowel particulier als professioneel gebruikt worden. Alle producten worden gemaakt in Cleveland, VS. De blenders van Vitamix worden wereldwijd begeerd door professionele chef-koks en staan bekend als meest veelzijdige blender. Hakken, mengen, pureren met slechts één toestel. Eenvoudig te reinigen, met slechts een druppel afwasmiddel en warm water reinigen de blenders zichzelf in 30 seconden!

Neem contact met ons op voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Actievoorwaarden: actieperiode loopt  t/m 31 mei 2020. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

vitamix logo