Het is weer de tijd van de donkere dagen.  Start daarom nu met je overgebleven fruit drogen voor de winter en maak gebruik van onze seizoenskorting!!!

Wij hebben ieder seizoen een mooie actie van een merk waar we fan van zijn en daarom zetten we dat bepaalde product in het zonnetje.  Dit seizoen geven we een mooie korting op de Excalibur 9 tray droogoven.

Omdat we zelf vaak de Excalibur droogoven gebruiken willen we deze nu aanbieden voor €329, exclusief BTW en verzendkosten!! De actie loopt t/m 31 januari 2021.

Bestel meteen https://martijnvanroon.nl/product/excalibur-4948cdbf/

Excalibur staat voor betrouwbaarheid, authenticiteit, gezond, duurzaam, inspirerend en onvergelijkbare veelzijdig. Een droogoven wordt gebruikt voor het conserveren van voedingswaren, zoals groenten en fruit, kruiden, bloemen, vlees en vis. De ventilator, gemonteerd in de achterzijde, zorgt voor horizontale luchtstroom die snel en gelijkmatig het voedsel op de lades droogt. De warmte gaat niet verloren omdat de ladevolgorde niet gewijzigd hoeft te worden. Eén of alle lades kunnen worden verwijderd om ruimte te maken voor grotere objecten zoals hele vruchten. De Excalibur is eenvoudig te reinigen en vocht valt op de naadloze ladebodem. De flexibele zeefschalen houden voedsel boven de ladeframes. De instelbare thermostaat maakt een perfecte droging mogelijk. Het ontwerp van de vierkante bak verhoogt de droogruimte ten opzichte van standaard droogovens met ronde lades. De polycarbonaat drooglades worden standaard bijgeleverd en zijn vaatwasmachinebestendig.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Actievoorwaarden: actieperiode loopt t/m 31 januari 2021. Op=op. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

excalibur logo