Een professionele keuken ontwerpen? Martijn van Roon regelt het!

De keuken is het heiligdom van een chef-kok. De plek moet perfect aansluiten bij de wensen van de kok, zodat hij zijn werk zonder problemen kan uitvoeren. Is dit niet (meer) het geval? Dan is het tijd voor een nieuwe. Maar vergis je niet, een professionele keuken ontwerpen en bouwen doe je niet zomaar. Ervaren keukenontwerper en -designer Martijn van Roon weet als geen ander hoe je van een keuken een droomkeuken maakt.

Door de ogen van de chef-kok 

Vaak wordt maar één keer in het leven van een chef-kok een keuken ontworpen. Het is dan ook belangrijk dat de keuken perfect bij de kok aansluit, zodat hij niet alleen nu, maar ook over twintig jaar er nog net zoveel plezier van heeft. Daarom kijkt Martijn op een andere manier naar een keuken dan de meeste keukenontwerpers: namelijk vanuit de ogen van de chef-kok.

Zijn eigen ruime ervaring als chef de cuisine en executive chef zet hij nu in om in de huid van de kok te kruipen, zodat hij vakwerk op maat kan leveren. Hij weet de visie van iedere chef-kok om te zetten in een functionele en professionele keuken. Zo ontwierp hij onder andere de keukens van restaurant Moon in de A’DAM toren, alle drie de keukens van het DeLaMar Theater en de keukens voor het Vogelhuis op Texel en het Pharos-gebouw in Hoofddorp.

Ook geld besparen? Laat Martijn jouw keuken ontwerpen!

Het is ook mogelijk om een CAD-tekening en/of installatietekening bij Martijn af te nemen, zodat je hiermee zelf kunt shoppen bij verschillende keukenaanbieders.

Martijn gaat eerst met jou in gesprek om te kijken wat precies jouw wensen zijn bij de keuken. Daarna pakt hij zijn potlood en gum erbij en maakt hij een schetsontwerp. Iedere keuken is anders. Daarom volgt eerst nog een checkronde, zodat jullie samen kunnen kijken of het ontwerp 100% aansluit bij jouw wensen.

Is de schets akkoord? Dan maakt Martijn van het ontwerp een professionele CAD-tekening. Met deze tekening kun je zelf bij diverse aanbieders shoppen. Zo heb je zelf de regie in handen en kun je veel geld besparen. Hij kan eventueel ook een installatietekening voor je maken.

Vraag Martijn om jouw keuken te ontwerpen en profiteer van de voordelen die een functioneel ingerichte keuken jou biedt.

Niet alleen mooi, maar ook functioneel

Een professionele keuken ontwerpen draait niet alleen om het uiterlijk, maar vooral ook om de functionaliteit. Door zijn ervaring als kok weet Martijn precies hoe je een keuken zo functioneel mogelijk inricht. Zo zorgt hij ervoor dat de routing in elke keuken zo efficiënt mogelijk is. Hoe praktischer de ruimte, des te minder kilometers je hoeft te maken.

Hij maakt elke keuken zo praktisch en efficiënt mogelijk, zodat het personeel effectiever kan werken. Hiermee bespaart hij de klant niet alleen ruimte, maar ook een hoop geld. Dankzij deze werkwijze heeft het Vogelhuis op Texel al een kok per dag minder nodig en werken ze dagelijks gemiddeld anderhalf uur minder. Hiermee heeft het Vogelhuis op jaarbasis al €80.000 bespaard!

Professionele keukenapparatuur voor elke keuken

Om de keuken op een praktische manier in te richten met betrouwbare keukenapparatuur, werkt Martijn samen met merken als Rhima, Saro, Electrolux Rational, Smeva en vele andere vooraanstaande keukenmerken.

Ben je benieuwd wat Martijn voor jou kan betekenen? Of heb je vragen over keukenapparatuur of -inrichting? Neem contact op!