Nieuws

Website live!

By mei 4, 2019 juli 1st, 2019 No Comments

Op 1 juli is de nieuwe website van Martijn van Roon Kitchengear for Pro’s live gegaan!

Een groot voordeel is dat Martijn van Roon “Kitchen Gear for Pro’s” complete lijsten paraat heeft voor de benodigde keukenapparatuur en “klein keuken materiaal” voor opstartende -en bestaande horeca. Het enige wat u hoeft te doen is het aanpassen van de hoeveelheden die u nodig heeft en wat er binnen uw budget past. Dit scheelt u uren online zoeken of het bladeren in catalogi en het vergelijken van de verschillende prijzen van diverse leveranciers. Martijn van Roon “Kitchen Gear for Pro’s” levert alleen producten van de beste kwaliteit en alles op één overzichtelijke factuur.
Martijn van Roon “Kitchen Gear for Pro’s” bezorgd bij grotere bestellingen alles in overleg in één levering op een door u bepaalde datum en/of tijdstip. De levering zal eerst in ons pand worden verzameld en wanneer deze helemaal compleet is in één keer worden afgeleverd. Zeker bij bedrijven die volop in verbouwing zijn is dit van belang. We zullen samen de bestelling controleren zodat u er zeker van bent dat alles geleverd en aanwezig is en er geen manco’s zijn.
Extra voordeel is dat er een leen apparaat zal worden aangeboden wanneer een bepaald apparaat een defect heeft en bijvoorbeeld moet worden opgestuurd voor reparatie. Dit apparaat mag worden gebruikt voor de periode dat de reparatie duurt.
Plannen voor de toekomst zijn dat er de mogelijkheid zal komen om uw oude apparaten in te ruilen bij aanschaf van een nieuw apparaat.

Leave a Reply