bowl-close-up-cuisine-2160282

Kwaliteit is essentieel

A-kwaliteit. Niets meer, niets minder.

Lees meer

Martijn van Roon. Kitchen Gear for Pro’s

Culinair creëren vraagt om professionele apparatuur. A-kwaliteit materiaal voor de perfecte smaak tot in de puntjes. Martijn van Roon kan het weten. Als ervaren executive chef en opzetter van hotels en restaurants als het DeLaMar Theater, het Ammonite Hotel en de A’DAM Toren kent hij het klappen van de zweep. Als geen ander weet hij welke apparatuur en materiaal er nodig is voor elke professionele keuken. Kennis die hij nu inzet ter ondersteuning van chefs die het beste uit hun materialen willen halen.

Professionele keuken inrichten

De beste apparatuur en materiaal voor de inrichting van uw professionele keuken vind je bij Martijn van Roon. Duurzame relaties en nauwe contacten liggen ten grondslag aan officieel dealership voor keukenapparatuur en materialen.

Jij, als chef, plukt daar de vruchten van; we leveren enkel top kwaliteit merken. Of je nu op zoek bent naar een apparaat of een hele ingerichte keuken; wij ondersteunen je graag. We beschikken bovendien over complete checklists voor jouw professionele restaurantkeuken. Je hoeft enkel de aantallen naar wens aan te passen, en je bestelt jouw nieuwe keukenmaterialen -en apparatuur in een handomdraai.

We leveren jouw apparatuur in delen of in één levering, afhankelijk van wat jij het makkelijkste vind. Achteraf ontvang je een overzichtelijke factuur met al jouw bestelde materiaal. Ook dat is onze A-kwaliteit. Natuurlijk ontvang je op de apparatuur alle fabrieksgaranties!

chopping-board-color-cooking

Apparatuur voor hobbykoks

Goede apparatuur nodig als thuiskok? Ook dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren op aanvraag apparatuur aan hobbykoks. Neem contact op voor de mogelijkheden.