Kwaliteit is essentieel

A-kwaliteit. Niets meer, niets minder.

Lees meer

Martijn van Roon “Kitchen Gear for Pro’s”

Culinair creëren vraagt om professionele apparatuur. A-kwaliteit materiaal voor de perfecte smaak tot in de puntjes. Martijn van Roon kan het weten. Als ervaren executive chef en opzetter van hotels als VIA Hotels en alle restaurants van het DeLaMar Theater en de ADAMtoren kent hij het klappen van de zweep. Als geen ander weet hij welke apparatuur en materialen er nodig zijn voor elke professionele keuken. Kennis die hij nu inzet ter ondersteuning van chefs die het beste uit hun materialen willen halen.

Specialist in horeca start-ups!!

Bij het opstarten van een horecabedrijf komt veel kijken. Het aanschaffen van de juiste apparatuur en materialen voor de bar, het restaurant en de keuken hoort daar ook bij. Het is een hele zoektocht in diverse catalogi en vaak blijft deze aanschaf liggen totdat er een maître, kok of bedrijfsleider wordt aangenomen. Hierdoor mist deze aanschaf regelmatig op de begroting. Dat is de reden waarom wij een compleet assortiment aanbieden aan opstartende bedrijven; van pannelikker, mengkom en garde tot vacumeermachine, staafmixer en snijmachine en alles daar tussen in!

Neem contact met ons op en ontvang een scherp voorstel!

Professionele keuken inrichten

De beste keukenapparatuur -en materialen voor de inrichting van jouw ideale professionele keuken vind je bij Martijn van Roon. Duurzame relaties en nauwe contacten liggen ten grondslag aan officieel dealership voor keukenapparatuur -en materialen.

Jij, als chef, plukt daar de vruchten van; we leveren enkel top kwaliteit merken. Of je nu op zoek bent naar een vacumeermachine, staafmixer, BBQ of een compleet ingerichte keuken; wij ondersteunen je graag. We beschikken bovendien over complete checklists voor jouw professionele restaurantkeuken. Je hoeft enkel de aantallen naar wens aan te passen, en je bestelt jouw nieuwe keukenmaterialen -en apparatuur in een handomdraai.

We leveren jouw apparatuur in delen of in één levering, afhankelijk van wat jij het makkelijkste vind. Achteraf ontvang je een overzichtelijke factuur met al jouw bestelde materiaal. Ook dat is onze A-kwaliteit. Natuurlijk ontvang je op de apparatuur alle fabrieksgaranties!

Apparatuur voor hobbykoks

Goede apparatuur nodig als thuiskok? Ook dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren ook professionele apparatuur aan hobbykoks. Neem een kijkje in de webshop of neem contact op voor advies en de mogelijkheden.